Вести

ЗАЈЕДНО ГРАДИМО СРБИЈУ

Активисти Општинског одбора Српске напредне странке Чукарица настављају свакодневну комуникацију са својим суграђанима. На основу предлога грађана заједно доприносе квалитетнијем и бољем животу на нашој општини.

УРЕЂЕН ПАРК У ЖЕЛЕЗНИКУ

Чукарички напредњаци наставили су са акцијом уређења наше Општине. Овог пута активисти МО Стари Железник 2 заједно са Саветом за екологију уредили су зелене површине у парку у Улици Милорада Ћирића у Железнику.

ЈОШ ЈЕДНО ДРУЖЕЊЕ СА ГРАЂАНИМА ЧУКАРИЦЕ

Активисти ОО СНС Чукарица свакодневно разговарају са својим комшијама, који им указују на текуће проблеме са којима се сусрећу у животу. Све проблеме решавамо заједно, а у корист локалне заједнице и за добробит свих наших суграђана.

НАСТАВАК УРЕЂЕЊА ЦЕНТРА СРЕМЧИЦЕ

Активисти МО Сремчица 2 наставили су акцију уређења зелених површина.

Овог пута уредили су простор око МЗ "Сремчица" и парка у Сремчици. Вредни чукарички напредњаци уклонили су сав отпад који се ту налазио.

Уређен простор код пијаце на Белим водама

Активисти МО Беле воде настављају са акцијама уређења зелених површина у свом крају. Овог викенда орезали су гране и шибље које је зарасло у близини пијаце на Белим водама. Такође, уклонили су сав отпад који се ту налазио.

Pages