Вести

ЖЕЛИМО ДА ДОЂЕМО ДО СВИХ ГРАЂАНА

Српска напредна странка има свој смисао само ако сваког дана уради нешто за своје грађане. Из тих разлога активисти Општинског одбора Српске напредне странке Чукарица су у свакодневној комуникацији са својим комшијама, трудећи се да им буду на услузи.

ДЕКУПАЖ РАДИОНИЦА

Чукаричанке су и ове суботе уз осмех и добро расположење украшавале предмете уз помоћ декупаж технике. Бесплатна декупаж радионица у организацији Месног одбора Сремчица 1, одржава се сваке суботе са почетком у 10.00 часова у просторијама Српске напредне странке Чукарица у Сремчици.

ПРАВНИ САВЕТ ОДРЖАО ТРИБИНУ У РУШЊУ

Чланови Правног савета Српске напредне странке Чукарица одржали су вечерас трибину у Рушњу. Циљ ове трибине је био да се присутни упознају са процедурама и правним поступцима које је неопходно предузимати у одређеним ситуацијама.

ХУМАН ГЕСТ УНИЈЕ ЖЕНА ОО СНС ЧУКАРИЦА

Чукарички напредњаци свакодневно показују да поседују највећу врлину - хуманост. Човекољубље и несебичност красе наше активисте, а у прилог томе говоре бројне акције које организују са циљем да помогну онима којима је помоћ најпотребнија.

НАПРЕДЊАЦИ СУ УВЕК СПРЕМНИ ДА САСЛУШАЈУ СВОЈЕ СУГРАЂАНЕ

Пракса непосредне комуникације са грађанима је нешто што карактерише рад Српске напредне странке на Чукарици. Наши сурађани су навикли на овакав начин разговора, а досадашња сaрадња je донела много успешних акција.

ДЕКУПАЖ РАДИОНИЦА

Ове суботе даме са Чукарице дружиле су се, забављале и училе новим вештинама. Ово креативно дружење организовао је Месни одбор „Сремчица 1“ у просторијама Српске напредне странке у Сремчици.

У СУСРЕТ ГРАЂАНИМА

Да је брига о нашим грађанима увек на првом месту још једном су показали активисти Српске напредне странке Чукарица. Активисти МО „Умка“ обишли су своју суграђанку, желећи да размене мишљења и саслушају њене потребе и проблеме. Том приликом уручили си јој пригодан поклон.

Pages