Вести

УРЕЂЕЊЕ ПРОСТОРА КОД МЗ „РУШАЊ“

Активисти МО „Рушањ“ ОО СНС Чукарица уредили су данас простор испред Месне заједнице „Рушањ“. Вредни активисти су испразнили ђубријере и уклонили сав отпад са зелених површина који се ту налазио. На овај начин чукарички напредњаци свакодневно показују бригу о околини у којој живимо.

УРЕЂЕЊЕ ЗЕЛЕНЕ ПОВРШИНЕ У СРЕМЧИЦИ

Активисти МО „Сремчица 2“ наставили су са акцијом уређења зелених површина. Чукарички напредњаци уклонили су сав отпад и покосили су траву дуж трим стазе код Липовачке шуме у Сремчици.

УРЕЂЕНА ЗЕЛЕНА ПОВРШИНА У НАСЕЉУ ГОРИЦА

Активисти Месног одбора „Горица“ организовали су још једну акцију уређења зелених површина.Овог пута уредили су простор између Дворжакове улице и Улице Жила Верна. Вредни чукарички напредњаци покосили су траву, орезали шибље и уклонили гране које су сметале пешацима.

ГРАЂАНИ СУ НАМ УВЕК НА ПРВОМ МЕСТУ

На Чукарици се наставља свакодневна комуникација са грађанима на инфо пултовима широм наше општине. Грађани нам поручују да Српска напредна странка показује да је странка која увек ставља државне и интересе грађана пре страначких.

УРЕЂЕЊЕ ДВОРИШТА ОШ ДОСИТЕЈ ОБРАДОВИЋ НА УМЦИ

Активисти Месног одбора „Умка“ заједно са Саветом за екологију ОО СНС Чукарица уредили су двориште ОШ Доситеј Обрадовић на Умци. Вредни чукарички напредњаци покосили су траву, орезали растиње и уклонили сав отпад. Офарбане су трибине и голови на фудбалском терену.

УРЕЂЕНО СТЕПЕНИШТЕ НА БЕЛИМ ВОДАМА

Активисти Месног одбора "Беле воде" уредили су још један простор у свом крају. Овог пута уредили су зелене површине уз степениште које повезује улице Беле воде и Водоводску. Вредни напредњаци орезали су растиње које је сметало пешацима и уклонили су сав отпад који се ту налазио.

УРЕЂЕНА ЗЕЛЕНА ПОВРШИНА У РУШЊУ

Активисти МО"Рушањ" данас су организовали уређење зелене површине уз тротоар на путу ка старом гробљу у Рушњу. Вредни напредњаци су покосили траву и растиње уз стазу за пешаке и покупили отпад. На тај начин су омогућили да њихове комшије могу безбедно да корсте ову пешачку стазу.

УРЕЂЕЊЕ ЗЕЛЕНИХ ПОВРШИНА У СРЕМЧИЦИ

Активисти Месног одбора „Сремчица 1“ уредили су простор око атобуског стајалишта 511. Чукарички напредњаци покосили су траву, орезали растиње уз тротоар и уклонили сав отпад који се ту налазио.

Pages