Вести

ЦИЉ НАМ ЈЕ ДА РАДИМО У ИНТЕРЕСУ ГРАЂАНА

О будућим плановима, даљим улагањима и инвестицијама, али и о катастрофалној ситуацији коју је Српска напредна странка затекла када је преузела власт у главном граду, са грађанима Железника разговарали су члан Председништва Горан Весић, чланови Главног одбора Раде Петровић и Срђан Коларић, шеф одборничке групе СНС-а у Скупштини града Београда Александар Мирковић и потпредседница ОО СНС Чукарица Весна Јокановић.

На самом почетку Весић се осврнуо на велики успех Србије, као и на велике напоре које су Александар Вучић и Небојша Стефановић уложили да тзв. држава Косово не постане чланица Интерпола. Када је говорио о инвестицијама и капиталним улагањима, казао је да ће управо највише инвеститора доћи на Чукарицу, што ће омогућити отварање нових радних места. Такође, подсетио је да ће изградња метроа почети 2020. године, као и то да ће прва станица кренути управо из Железника односно Макишког поља.

„Важно је да доведемо инвеститоре који ће запослити људе, у Београду је данас мање од 80.000 незапослених, људи желе да живе од свог рада. Да би довели инвеститоре важно је да се води јединствена политика и политика стабилности, јер само тако можемо да се развијамо“, рекао је Весић и додао да су инвестиције и радна места суштина политике коју води Српска напредна странка на челу са председником Вучићем.

Мирковић је указао на то да они који су позивали на вешање, силовање, насиље, линч, крвопролиће и пуч, сада иду корак даље тако што злоупотребљавају личне податке грађана и шаљу им поруке са узнемирујућим садржајем.

„Представници интересног Савеза предвођени Ђиласом, Јеремићем, Обрадовићем, који нашу комуникацију са грађанима виде као малтретирање, данас су почели са хистеричним узнемиравањем тих истих грађана, слањем порука у којима их позивају на некакву трибину узнемирујућег наслова. Kао и много пута до сада и овим примером су показали колико су лицемерни“, поручио је Мирковић и додао да грађани још увек нису добили одговор од Вука Јеремића зашто му је и за које услуге амбасада Катара из Берлина уплатила 200.000 евра и зашто му је ухапшени Патрик Хо уплатио 7,5 милиона евра. Додао је и да ће Српска напредна странка увек радити у интересу грађана, како би од Чукарице и Београда направили још боље место за живот.

Петровић и Коларић су поручили да је директна комуникација са грађанима и једнак развој свих делова Чукарице политика Српске напредне странке, као и да је важно да знају да су спремни да их саслушају и заједно реше њихове проблеме.