Вести

РАЗГОВОР СА ГРАЂАНИМА ОСТРУЖНИЦЕ И УМКЕ

О досадашњим улагањима, будућим плановима и даљим инвестицијама, са грађанима Остружнице и Умке разговарали су члан Председништва Горан Весић са својим сарадницима, као и чланови Главног одбора Раде Петровић и Срђан Коларић.

Присутне је поздравио председник ОО СНС Чукарица Раде Петровић и том приликом рекао да од када је Српска напредна странка на власти на Чукарици је значајан акценат стављен на рубна насеља, у која годинама није ништа улагано. Равномеран развој свих делова Чукарице и стална комуникација са грађанима су оно по чему је политика Српске напредне странке препознатљива.

Горан Весић је истакао да градска власт одговорно прилази највећим проблемима који тиште Београд, а један од њих је канализација. Том приликом је најавио да ће у наредном периоду бити урађен пројекат за изградњу фабрике за прераду отпадних вода у Остружници, а по завршетку изградње тог постројења, изградиће се канализација. Упознао је грађане и са чињеницом да ће у следећој години бити исплата за 120 домаћинстава угрожених клизиштем на Умци.

Коларић је поручио да је директна комуникација са грађанима политика Српске напредне странке, као и да је важно да знају да су спремни да их саслушају и заједно реше њихове проблеме. Подсетио је присутне да су у Остружници реконструисани Дом културе, Дом здравља, проширен је вртић и да ускоро креће изградња фискултурне сале у основној школи.

Састанку су присуствовали секретар ОО СНС Чукарица Никола Аритоновић и чланови ОО Милан Раонић и Зоран Адамовић.