Вести

САМО ЗАЈЕДНО МОЖЕМО ПОСТИЋИ ОДЛИЧНЕ РЕЗУЛТАТЕ

Сарадња са грађанима, заједнички циљеви и рад на њиховом остварењу је нешто на чему се темељи рад Српске напредне странке. Да ова пракаса даје одличне резултате, показују бројне успешне акције које су предузимане у претходном периоду и зато на ОО СНС Чукарица сваке недеље организују инфо пултове на којима грађани имају прилику да продискутују са активистима, изнесу своје мишљење, дају предлоге и сугестије.

Ове недеље инфо пултове су одржали месни одбори "Фића", "Чукарички добровољац", "Голф", "Кошатњак", "Драги", "Михјаловац", "Баново брдо", "Старо Жарково 1", "Старо Жарково 2", "Репиште", "Чукаричка падина", "Церак 1", "Церак 2", "Спортски ценатр", "Колонија", "Рупчине", "ДТВ Партизан", "Рушањ" и "Велика Моштаница", а уз активисте, са грађанима је разговарао председник ОО СНС Чукарица Раде Петровић и члан ГО Срђан Коларић.

Одговорна политика пружа позитиван основ за напредак, а од нас зависи у којој мери ћемо искористити све могућности да живот у нашим насељима учинимо бољим. Наши суграђани су веома мотивисани да се укључе и да заједно постигнемо одличне резултате. Директна комуникација je веома важна јер на тај начин подстичемо једни друге да идемо напред и да се трудимо да будемо још успешнији.