УСКРШЊА ЧЕСТИТКА ПРЕДСЕДНИКА ОО СНС ЧУКАРИЦА

Драги Чукаричани,

Срдачно Вам честитам Васкрс, највећи хришћански празник, уз искрену жељу да га здрави и радосни прославите са својим најдражим. Радост празника свима нам увећава чињеница да га дочекујемо са сазнањем да је наша Србија данас земља у пуном развоју и са лепом будућношћу. Показали смо, предвођени нашим председником Александром Вучићем, да смо кадри да, упркос тешкоћама које су, добрим делом, последица неоправданих спољних притисака, налазимо пут и начин да одбранимо виталне државне и националне интересе и побољшавамо стандард људи. Овај велики празник треба да нам буде надахнуће да и даље следимо свој пут мира и развоја, што је главни интерес наше земље и свих њених грађана. После славља, опет нас чека рад и даља борба за бољи живот у чему ћемо бити успешни само ако смо сложни и ако верујемо у достигнуће циљева и визија Српске напредне странке и њеног лидера Александра Вучића. ХРИСТОС ВАСКРСЕ!

Раде Петровић, председник ОО СНС Чукарица