Вести

БАНДЕРЕ У ВЕЛИКОЈ МОШТАНИЦИ ОЧИШЋЕНЕ ОД ПЛАКАТА

Настављајући акцију уклањања плаката и рекламног материјала са чукаричких улица, коју је покренуо Општински одбор Српске напредне странке Чукарица, МО “Велика Моштаница” је организовао велико чишћење овог насеља.

Чукарички напредњаци уклонили су пропагандни материјал са бандера, стубова расвете и саобраћајних знакова у улицама 1. маја, 10. октобра, Добривоја Јовановића и Милована Милинковића.

У акцији чишћења бандера од рекламног материјала учествовали су чланови Општинског већа Татјана Видојевић и Горан Ускоковић.

Грађани су са одушевљењем поздравили акцију напредњака из Велике Моштанице, истичући да активисти Српске напредне странке о свом животном окружењу воде бригу стално, а не само после изборних кампања, када организовано чисте јавне површине од изборног материјала.

Из Општинског одбора Српске напредне странке Чукарица апелују да грађани за поље маркетинга користе специјалне огласне табле које се у те сврхе користе како плакати и остали пропагандни материјал не би ружио слику чукаричких улица.