Вести

МАНИФЕСТАЦИЈА "СПОРТОМ ПРОТИВ ДРОГЕ И НАСИЉА"

Месни одбор "Баново брдо" и Савет за спорт Општинског одбора Српске напредне странке Чукарица организовали су манифестацију под називом "Спортом против дроге и насиља", која је одржана на летњој сцени у парку у Пожешкој улици.

Присутни грађани су имали прилику да у друштву наших прослављених асова науче кате, виде захвате и друже се са шампионима предвођеним Ђорђем Томићем, Александром Кукољем и осталим репрезентативцима из џудоа и каратеа.

Манифестацији су присуствовали потпредседник ОО СНС Чукарица др Владимир Орлић, председник општине Чукарица Срђан Коларић и секретеар ОО СНС Чукарица Весна Лаврич.

“Српска напредна странка на Чукарици промовише спорт као најздравији приступ исправном физичком развоју, али и развоју личности деце и младих. Демонстрацијом племенитих борилачких вештина, уз подршку наших спортских шампиона и носилаца националних и међународних одличја, са младима Чукарице заједнички градимо друштво које цени другарство, здравље, поштовање према себи и другима, комшијску слогу и солидарност”, рекао је потпредседник ОО СНС Чукарица др Владимир Орлић.

Велики парк у Пожешкој улици био је оаза борилачких вештина, спортског духа и дружења.