Вести

МАРЉИВИМ РАДОМ И ОДРЖАВАЊЕМ ОБЕЋАЊА ДО ПОБЕДЕ

Поверење грађана, које ужива Српска напредна странка, довољан нам је показатељ да је препознато наше досадашње залагање и напоран рад и да смо на правом путу. Зато Општински одбор Српске напредне странке Чукарица негује праксу непосредне комуникације и обилазака наших комшија, трудећи се да им увек буде на услузи.

Са жељом да зимске дане проведу у топлим домовима, секретар ОО СНС Чукарица Никола Аритоновић посетио је породице Денић, Пендовски и Бајрами и том приликом донирао дрва за огрев обезбеђена из личних средстава.

Аритоновић је показао да је увек спреман да покаже хуманост и пружи руку солидарности онима којима је помоћ неопходна, те је приликом обиласка породица Апостоловић и Милић саслушао њихове проблеме и уручио им поклон ваучере.

„Поносни смо на чињеницу да смо успели да покажемо да знамо да доносимо праве одлуке и решавамо проблеме, али је за нас то још већа обавеза и одговорност, јер поврење које уживамо код грађана не сме да буде изневерено. Зато ћемо наставити да инсистирамо на непосредној комуникацији, на искреном и директном односу, марљивом раду и одржавању обећања“, поручио је Аритоновић.