Вести

НАСТАВЉА СЕ АКЦИЈА УКЛАЊАЊА РЕКЛАМНОГ МАТЕРИЈАЛА СА БАНДЕРА НА ЧУКАРИЦИ

Широм Чукарице се наставља акција уклањања плаката и рекламног материјала са бандера, која је изазвала велико одушевљење код наших суграђана. После успешне акције чишћења промотивног материјала на централном делу Бановог брда, Чукаричкој падини и Белим водама, активисти Општинског одбора Српске напредне странке Чукарица организовали су уређење Сремчице и насеља Филмски град.

Активисти МО “Сремчица 2” уклонили су рекламни материјал са бандера и надстрешица на аутобуским стајалиштима у Београдској улици, чиме су допринели да главна улица у овом чукаричком насељу заблиста новим сјајем.

И Улица Ратка Митровића је добила потпуно нови изглед захваљујући активистима МО “Виногради 2” и МО “Филмски град” који су удруженим снагама очистили сав рекламан материјал у једној од најпрометнијих саобраћајница у овом делу Чукарице.

Грађани су имали само речи хвале за наше активисте, који су показали да о свом животном окружењу воде бригу стално, а не само после изборних кампања, када напредњаци организовано чисте јавне површине од изборног материјала.