Вести

РАЗГОВОР СА ГРАЂАНИМА ВЕЛИКЕ МОШТАНИЦЕ

Члан Главног одбора СНС Срђан Коларић, потпредседник Општинског одбора Српске напредне странке Чукарица Бранислав Ћелић и члан ОО СНС Чукарица Милан Раонић разговарали су данас са грађанима Велике Моштанице у Месној заједници у овом чукаричком насељу.

Коларић је истакао да је важно сачувати мир и стабилност како би Чукарица, Београд и Србија наставили да се развијају, нагласивши да се данас види колико је политика коју је водио председник Вучић протеклих година била мудра.

„Ми смо ту да следимо политику коју председник Вучић води и зато је важно да имамо власт на свим нивоима, јер једино тако можемо да наставимо путем просперитета. Од изузетне је важности да све велике и важне пројекте за живот грађана морамо да радимо заједно и спроводимо јединствену политику, јер само заједно можемо све“, поручио је Коларић.

Он је позвао грађане да трећег априла изађу на изборе и да подрже председничког кандидата Александра Вучића под редним бројем шест, али и да на републичким и градским изборима подржe листу под редним бројем један „Александар Вучић-Заједно можемо све“.