Вести

САОПШТЕЊЕ ОО СНС ЧУКАРИЦА

Најоштрије осуђујемо јучерашње дивљачко понашање опозиционих посланика у Скупштини Србије, који су кренули на председника Александра Вучића док је говорио о Косову и Метохији, односно страним притисцима да се одрекнемо те свете српске земље.

Насилници су при томе скандирали "издаја, издаја", изражавајући своје погрешно уверење да председник Вучић не чини све што је потребно да се сачува целовитост Србије и одбију покушаји њеног цепања. Није их смирило ни председниково заклињање да никада неће признати независност такозваног Косова нити ће пристати да оно уђе у Уједињене нације. Тиме су показали да њих ово важно питање у суштини и не интересује и да им је једини план рушење Вучића и легално изабране власти у Србији. Инцидентом који су изазвали послали су ружну слику наше земље у свет, али и показали своје ружно лице због чега им народ, од избора до избора, све више окреће леђа.

ОО СНС Чукарица и овог пута изражава безрезервну подршку председнику Александру Вучићу у херојској борби коју води за очување КиМ и општи напредак наше Србије.

У име ОО СНС Чукарица, председник Раде Петровић.