Вести

Трибина: Борба против корупције

''Борба против корупције за СНС није само празно обећање, већ борба која ће одлучити о будућности земље.''   Александар Вучић, 29.09.2012.

 

У организацији Српске напредне странке и Савета за борбу против корупције на Чукарици ће бити одржана трибина ''Борба против корупције'', 02.децембра са почетком у 19часова у Културном центру Чукарица.

На трибини ће испред Савета говорити Угљеша Мрдић, потпредседник Правног савета ГО Београд, члан Главног одбора и Савета за борбу против корупције СНС, Никола Јеленковић, члан Савета за борбу против корупције СНС, члан Правног савета ОО Стари Град СНС, председник Одбора Правно пословне средње школе и Србислав Филиповић, одборник Скупштине града Београда, члан Савета за борбу против корупције СНС и ОО СНС Стари Град и проф. др Милорад Бејатовић.

Општински одбор Српске напредне странке на Чукарици позива све грађане да присуствују трибини. Заједно са грађанима Србије изборили смо се за шансу да излечимо државу од пошасти корупције. Огромни притисци којима смо излижени неће нас у том послу поколебати.

Борба против корупције неће престати!