Вести

ЗАХВАЛНОСТ ПЕНЗИОНЕРИМА ЗА НЕСЕБИЧНУ ПОДРШКУ

Чукарички напредњаци из дана у дан показују да им је важно да чују мишљење својих комшија, јер једино заједничком сарадњом са њима, могу крупним корацима да иду напред. За разлику од осталих политичких опција, они су изабрали да се боре марљивим радом и истрајношћу, и зато поносно представљају постигнуте резултате до којих су дошли следећи политику председника Александра Вучића.

Пракса организовања инфо пултова је најбољи начин да ослушкујемо потребе наших суграђана, а посебно смо поносни на чињеницу што нам Чукаричани прилазе у великом броју не штедећи речи хвале за наш досадашњи рад. Ових дана нам је прилазио велики број сениора, који су имали потребу да се захвале што нису заборављени и што им је указано поштовање због онога што су некад радили градећи нашу земљу и стварајући боље услове за све нас.

Поручили смо им да све што смо до сада урадили трудећи се да створимо будућност за нашу децу, највећу и несебичну подршку смо имали управо од најстаријих становника земље, који су подржали тешке реформе не мислећи на себе, већ на будуће генерације.