Вести

ИСКРЕН ОДНОС ПРЕМА ГРАЂАНИМА, ТРУД И РАД ВОДЕ ДО ПОБЕДЕ

Српска напредна странка на челу са председником Александром Вучићем је управо на искреном и поштеном односу изградила велико поверење грађана. Такав однос је грађен дуги низ година кроз разговор са грађанима, препознавање њихових потреба и усмеравање рада на побољшање и унапређивање животних услова у окружењу.

КАНДИДАТКИЊА НА ЛИСТИ "АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - ЗАЈЕДНО МОЖЕМО СВЕ" АНА БРНАБИЋ У РАЗГОВОРУ СА ГРАЂАНИМА СРЕМЧИЦЕ

Са грађанима Сремчице данас је разговарала кандидаткиња на листи „Александар Вучић-Заједно можемо све” Ана Брнабић, која је окупљеним грађанима поручила да се труди да стигне до сваког грађанина и да представи све оно што је урађено.

РАЗГОВОР СА ГРАЂАНИМА УМКЕ

Данас су члан Главног одбора СНС Срђан Коларић, потпредседник Општинског одбора Српске напредне странке Чукарица Бранислав Ћелић и члан ОО СНС Чукарица Милан Раонић разговарали са грађанима Умке поручивши им да само ако смо заједно и ако се снажно боримо, ако смо одговорни према својој б

РАЗГОВОР СА ГРАЂАНИМА ОСТРУЖНИЦЕ

Члан Главног одбора СНС Срђан Коларић, потпредседник Општинског одбора Српске напредне странке Чукарица Бранислав Ћелић и члан ОО СНС Чукарица Милан Раонић разговарали су данас са грађанима Остружниице.

РАЗГОВОР СА ГРАЂАНИМА ВЕЛИКЕ МОШТАНИЦЕ

Члан Главног одбора СНС Срђан Коларић, потпредседник Општинског одбора Српске напредне странке Чукарица Бранислав Ћелић и члан ОО СНС Чукарица Милан Раонић разговарали су данас са грађанима Велике Моштанице у Месној заједници у овом чукаричком насељу.

РАЗГОВОР СА ГРАЂАНИМА РУШЊА

Са грађанима Рушња данас су, у парку у центру овог чукаричког насеља, разговарали члан ГО Српске напредне странке Срђан Коларић, потпредседник Општинског одбора СНС Чукарица Бранислав Ћелић и члан ОО СНС Чукарица Милан Раонић, који су позвали грађане да трећег априла изађу на биралишта и

ПОМОЋ КАДА ЈЕ ТО НАЈПОТРЕБНИЈЕ

Потпредседница ОО Српске напредне странке Чукарица Весна Јокановић, посетила је данас Организацију инвалида рада у Старом Железнику и том приликом из личних средстава донирала прикладне поклоне овој установи.

Pages