Вести

ОО СНС ЧУКАРИЦА ОБЕЛЕЖИО КРСНУ СЛАВУ

Паљењем свеће и ломљењем славског колача, Општински одбор Српске напредне странке Чукарица обележио је у својим просторијама крсну славу – Свету Петку. Домаћин овогодишње славе био је члан Главног одбора СНС Срђан Коларић.

РАЗГОВОР СА НАШИМ СУГРАЂАНИМА

Да бисмо препознали проблеме наших суграђана, морамо бити у сталном контакту. Активисти ОО СНС Чукарица су и овог викенда широм Чукарице организовали инфо пултове који су само један од начина наше комуникације са грађанима. Увек смо ту да време и пажњу посветмо нашим суграђанима.

УРЕЂЕН ПАРК У ФИЛМСКОМ ГРАДУ

Јесење уређење Чукарице настављено је и овог викенда. Активисти МО „Филмски град“ уредили су дечији парк. Чукарички напредњаци покупили су опало лишће и уклонили сав отпад са зелених површина.

Посета нашим суграђанима

Активисти Српске напредне странке са Чукарице се увек труде да посвећују пажњу сваком појединцу, те су и ове недеље посетили своје комшије и том приликом разговарали о њиховим проблемима, а оним најугроженијим уручили су пакете солидарности.

Инфо пултови широм Чукарице

Активисти Српске Напредне странке Чукарицa и овог викенда организовали су инфо пултове широм наше општине. Увек смо ту да саслушамо све предлоге и сугестије наших суграђана, зато се трудимо да са њима комуницирамо на различите начине.

ОБЕЛЕЖЕН ДАН ОСЛОБОЂЕЊА УМКЕ

Активисти Месног одбора "Умка" обележили су данас Дан ослобођења Умке у Другом светском рату. Они су полагањем венаца на Споменик палим борцима у центру овог насеља одали почаст свим страдалим у народноослободилачкој борби.

БРИНЕМО О НАШИМ КОМШИЈАМА

Активисти Српске напредне странке са Чукарице су и претходне недеље обилазили своје суграђане у њиховим домовима. На тај начин су показали колико им је важно да чују мишљење сваког појединца, али и солидарност и бригу за све.

ОБЕЛЕЖЕН ДАН ОСЛОБОЂЕЊА ВЕЛИКЕ МОШТАНИЦЕ

Активисти Месног одбора "Велика Моштаница" ОО СНС Чукарица данас су обележили годишњицу ослобођења Велике Моштанице у Другом светском рату полагањем венаца на Споменик палим борцима у центру овог насеља.

Pages