Вести

Настављамо уређење зелених површина

Општински одбор Српске напредне странке Чукарица наставља са акцијама уређења зелених површина. У организацији МО "Кошутњак" у Улици Стеве Тодоровића, данас је покупљено смеће које се налазило на стази, степеништу и зеленој површини у близини стамбених зграда.

УРЕЂЕЊЕ ПАРКА У РЕПИШКОЈ УЛИЦИ

Чукарички напредњаци настављају са акцијама чишћења и уређења зелених површина на својој општини. Активисти Месног одбора "Репиште" уредили су простор између Трговачке и Репишке улице на којем се налази и дечије игралиште.

УРЕЂЕН ПАРК НА ЦЕРАКУ

Активисти месних одбора "Церак 1" и "Церак 2" ОО СНС Чукарица искористили су овај леп и сунчан дан како би уредили један од паркова у свом насељу. У питању је парк у Шавничкој улици у коме свакодневно борави велики број становника овог насеља.

КОМУНИКАЦИЈА СА НАШИМ СУГРАЂАНИМА ЈЕ УВЕК НА ПРВОМ МЕСТУ

Активисти Општинског одбора Српске напредне странке Чукарица настављају са праксом директне комуникације са својим комшијама. Разговор са грађанима Чукарице најбољи је начин да се размени мишљење и сазнају потребе становника овог дела Београда.

ДРЖАВА ДА ЗАУСТАВИ НАСИЉЕ

Најоштрије осуђујемо насиље у градовима Србије које организују лидери дела опозиције који упорно покушавају да се домогну власти на недемократски начин.

РАДИМО ЗА БУДУЋНОСТ ЧУКАРИЦЕ

Наше комшије желе да виде да неко брине о обичном човеку, а то и јесте један од главних циљева Српске напредне странке. Ми ту бригу показујемо свакодневно, у сваком насељу на Чукарици, кроз различите активности које организујемо.

САРАДЊА СА ЛОКАЛНИМ ПРИВРЕДНИЦИМА

На иницијативу прве на листи „Александар Вучић – За нашу децу“ на Чукарици Весне Јокановић и председника ОО СНС Чукарица Радета Петровића одржан је састанак са привредницима са Умке.

Pages