Вести

РАЗГОВОРОМ ДО РЕШЕЊА

Чукарички напредњаци наставили су да обилазе наше суграђене и током ове недеље. Активисти Месног одбора „Остружница“ заједно са чланом ОО СНС Чукарица Миланом Раонићем обишли су наше комшије. Разговарали су о проблемима са којима се сусрећу, као и о начинима њихових решања.

НАПРЕДЊАЦИ НАСТАВЉАЈУ ДА УРЕЂУЈУ ЧУКАРИЦУ

Активисти Месног одбора „Рушањ“ уредили су данас стазе и делове уз пут на улазу у Рушањ. Покосили су траву и уклонили су сав отпад који се ту налазио. Чукарички напредњаци су још једном показали да је потребно мало труда и добре воље како би наше окружење постало joш лепше.

НА УСЛУЗИ СВОЈИМ СУГРАЂАНИМА

Хуманост је везана за осећај солидарности, који је један од кључних ослонаца на којима почива наше друштво.Вођени том идејом, активисти месних одбора "Рушањ" и „Колонија“ посетили су своје комшије и уручили им пакете солидарности.

ОЗЕЛЕЊАВАЊЕ ЦЕРАКА

Поводом обележавања Светског дана заштите животне средине, Савет за омладину ОО Српске напредне странке Чукарица oрганизовао је садњу белих бреза у близини парка за децу у Улици црвених храстова.

НАСТАВЉАМО ДА РАДИМО И ГРАДИМО

Имајући у виду чињеницу да одговорна власт свакодневно гледа шта може да уради за своје грађане, активисти Општинског одбора СНС Чукарица организовали су инфо пултове у свим чукаричким насељима.

УРЕЂЕНА ЗЕЛЕНА ПОВРШИНА У РУШЊУ

Активисти Месног одбора "Рушањ" ОО СНС Чукарица данас су искористили сунчан дан како би средили површину око старог гробља у овом насељу. У оквиру уређења, они су очистили травнати простор и уклонили ниско растиње.

УРЕЂЕНЕ ЗЕЛЕНЕ ПОВРШИНЕ У РУШЊУ

Да посебну пажњу посвећују заштити животне средине, још једном су показали активисти Месног одбора "Рушањ". Они су организовали уређење зелених поршина код Парохијског дома и окретнице аутобуске линије 531 у овом чукаричком насељу.

Pages