Вести

У ПОСЕТИ СВОЈИМ КОМШИЈАМА

Напредњаци се увек труде да помогну својим суграђанима и да им делима покажу да су увек уз њих. Свакодневна брига за грађане је приоритетна област рада Српске напредне странке.

СА ГРАЂАНИМА ЧУКАРИЦЕ

Активисти Општинског одбора Српске напредне странке Чукарица провели су и дане овог викенда у дружењу са својим комшијама.

ЧУКАРИЧКИ НАПРЕДЊАЦИ УЗ СВОЈЕ СУГРАЂАНЕ

Позитивни коментари суграђана подстакли су активисте Српске напредне странке са Чукарице да и у претходној недељи посећују своје комшије и у непосредној комуникацији саслушају њихово мишљење о актуелним темама. Грађани веома цене посвећеност чукаричких напредњака и бригу коју показују за сваког човека.

СТАЛНА КОМУНИКАЦИЈА СА ГРАЂАНИМА ЈЕ НАЈВАЖНИЈА

И овог виканда смо широм Чукарице организовали инфо пултове који су само један од начина наше комуникације са грађанима. Увек смо ту да време и пажњу посветимо нашим суграђанима, да их саслушамо и помогнемо у решавању њихових проблема, колико је у нашој моћи.

БРИГА О НАШИМ КОМШИЈАМА

Активисти Српске напредне странке са Чукарице у свакодневном су контакту са својим комшијама, како би могли да ослушкују њихове потребе и у складу са својим могућностима да им се нађу у решавању проблема.

Pages