Вести

ИНФО ПУЛТОВИ ШИРОМ ЧУКАРИЦЕ

Широм Чукарице и овог викенда организовали смо инфо пултове који су само један од начина комуникације са нашим суграђанима. Веома нам је важан сваки појединац и зато смо увек ту да време и пажњу посветимо нашим комшијама.

БЕСПЛАТНА ДЕКУПАЖ РАДИОНИЦА

Заинтересованост дама са Чукарице за декупаж радионицу, подстакла је активисте Српске напредне странке да и ове суботе организују бесплатну радионицу на Белим водама, у Железнику и у Сремчици.

БЕСПЛАТНА РАДИОНИЦА ИЗРАДЕ САПУНА

Природна козметика која је у домаћој производњи израђена, постаје све популарнија при нези лица и тела. Бесплатна радионица израде сапуна намењена је свима који желе да науче како да израде природни сапун у кућној радиности на традиционалан начин.

БЕСПЛАТНА РАДИОНИЦА ПЛЕТЕЊА

У пријатном амбијенту МЗ „Беле воде“, која је већ недељама место окупљања и дружења, креативних и добро расположених дама различитог животног доба, одржана је још једна бесплатна радионица плетења. Једне подучавају, а друге још увек невешто нижу прве петље.

УРЕЂЕН ПАРК У НАСЕЉУ РУШАЊ

Да се у Српској напредној странци посебна пажња посвећује заштити животне средине показали су још једном активисти МО „Рушањ“. Током овог викенда, напредњаци су организовали акцију у којој су очистили парк који се налази у центру овог чукаричког насеља.

РАЗГОВОР СА НАШИМ СУГРАЂАНИМА

Прве дане Нове године, чукарички напредњаци провели су у празничној атмосфери са својим комшијамa на инфо пултовима који су организовали месни одбори Рупчине, Рушањ и Велика Моштаница.

БЕСПЛАТНА РАДИОНИЦА ИЗРАДЕ САПУНА

У претпразничном расположењу даме са Чукарице, окупиле су се данас на бесплатној радионици израде сапуна на Белим водама. Даме су на креативан начин испољиле своју машту и жеље, присетиле су се лепих догађаја у протеклој години.

Pages