Вести

ИНФО ПУЛТОВИ ШИРОМ ЧУКАРИЦЕ

Чукарички напредњаци и овог викенда били су на услузи нашим суграђанима. Активисти Општинског одбора Српске напредне странке Чукарица су у свакодневној комуникацији са својим комшијама, јер је директна комуникација, разговор и брига о њима једини начин да проблеме заједно решавамо.

ОБИЛАЗАК НАШИХ СУГРАЂАНА

Активисти Српске напредне странке са Чукарице су и претходне недеље обилазили своје комшије у њиховим домовима. На тај начин су показали колико им је важно да чују мишљење сваког појединца, али и солидарност и бригу за све.

ЧУКАРИЧКИ НАПРЕДЊАЦИ СА СВОЈИМ КОМШИЈАМА

У Општинском одбору Српске напредне странке Чукарица стална комуникација са грађанима је увек на првом месту. Чукарички напредњаци протекле недеље посетили су своје комшије желећи да саслушају њихове проблеме и помогну у њиховом решавању.

РАЗГОВОР СА НАШИМ СУГРАЂАНИМА

Чукарички напредњаци и овај викенд били су на услузи својим комшијама. Инфо пултови организовани су широм Чукарице у циљу што боље комуникације са нашим суграђанима. Веома нам је важан сваки појединац и зато смо увек ту да време и пажњу посветимо нашим комшијама.

ГРАЂАНИ ВЕРУЈУ СРПСКОЈ НАПРЕДНОЈ СТРАНЦИ

Подршка коју нам грађани исказују сваког викенда на бројним инфо пултовима, показатељ је поверења које они имају у рад Српске напредне странке. Чукарички напредњаци увек су на услузи својим комшијама, а да грађани то цене показује и чињеница да су спремни да се активно укључе у наш рад.

УЖИВАМО ПОВЕРЕЊЕ НАШИХ СУГРАЂАНА

Да Српска напредна странка води одговорну политику, која је у интересу грађана, показују и чукарички напредњаци, који су увек ту за своје комшије. Желећи да саслушају њихове проблеме, али и иницијативе и предлоге који ће допринети квалитету живота у локалној заједници, свакодневно су им на услузи.

Pages