Саопштења

Орлић: Сваки наш резултат пораз је бившег режима

Одборник Српске напредне странке (СНС) Владимир Орлић оценио је данас да бивши режим користи сваку прилику да критикује све што градска власт уради, од набавке аутобуса до изградње топловода Обреновац - Нови Београд, зато што је сваки резултат доказ њихове неспособности, јавашлука и незн

ДРЖАВА ДА ЗАУСТАВИ НАСИЉЕ

Најоштрије осуђујемо насиље у градовима Србије које организују лидери дела опозиције који упорно покушавају да се домогну власти на недемократски начин.

БЕДА БЕДНИХ ЉУДИ

Поновни напади на сина нашег председника Александра Вучића нова су потврда ненормалности и немоћи оних који не бирају средства да би се домогли власти у Србији.

То је беда бедних људи који тиме исказују бес што их народ одбацује и презире.

ОШТРА ОСУДА НАПАДА НА ВУЧИЋЕВОГ СИНА

Са гнушањем и најоштрије осуђујемо најновији напад на сина председника Србије Александра Вучића, пласиран од медија одавно у служби оних који би да у нашој земљи изазову хаос и до власти дођу насиљем у ком се не штеде ни деца.

Честитка Чукаричанкама за 8. март

Поштоване Чукаричанке,

Честитам вам 8. март, и желим свако добро у животу и раду којим дајете огроман допринос укупном развоју наше општине, нашег Београда и наше Србије.

ЧУКАРИЦА ЗА НАШУ ДЕЦУ

Сама чињеница да сам носилац одборничке листе Српске напредне странке на Чукарици, за мене представља изузетну част и задовољство, али и велику одговорност.

Pages