Саопштења

НОВОГОДИШЊА ЧЕСТИТКА ПРЕДСЕДНИКА ОО СНС ЧУКАРИЦА РАДЕТА ПЕТРОВИЋА

Драги Чукаричани,

На крају смо године у којој је наша Србија, предвођена председником Александром Вучићем, наставила успешан развој, упркос проблемима изазваним глобалном пандемијом и политичким притисцима од дела међународне заједнице. 

Осуда насиља на Косову

Најоштрије осуђујемо данашње насиље против српског народа на северу Косова, чији је циљ застрашивање Срба које би требало да резултира њиховим исељавањем.

Осуда бруталности ђиласоваца

Најоштрије осуђујемо брутално вређање нашег председника Александра Вучића од опскурног писца Марка Видојковића, учињено по налогу једног дела српске политичке опозиције, предвођене Драганом Ђиласом.

Орлић: Сваки наш резултат пораз је бившег режима

Одборник Српске напредне странке (СНС) Владимир Орлић оценио је данас да бивши режим користи сваку прилику да критикује све што градска власт уради, од набавке аутобуса до изградње топловода Обреновац - Нови Београд, зато што је сваки резултат доказ њихове неспособности, јавашлука и незн

ДРЖАВА ДА ЗАУСТАВИ НАСИЉЕ

Најоштрије осуђујемо насиље у градовима Србије које организују лидери дела опозиције који упорно покушавају да се домогну власти на недемократски начин.

БЕДА БЕДНИХ ЉУДИ

Поновни напади на сина нашег председника Александра Вучића нова су потврда ненормалности и немоћи оних који не бирају средства да би се домогли власти у Србији.

То је беда бедних људи који тиме исказују бес што их народ одбацује и презире.

Pages