Саопштења

ДРЖАВА ДА ЗАУСТАВИ НАСИЉЕ

Најоштрије осуђујемо насиље у градовима Србије које организују лидери дела опозиције који упорно покушавају да се домогну власти на недемократски начин.

БЕДА БЕДНИХ ЉУДИ

Поновни напади на сина нашег председника Александра Вучића нова су потврда ненормалности и немоћи оних који не бирају средства да би се домогли власти у Србији.

То је беда бедних људи који тиме исказују бес што их народ одбацује и презире.

ОШТРА ОСУДА НАПАДА НА ВУЧИЋЕВОГ СИНА

Са гнушањем и најоштрије осуђујемо најновији напад на сина председника Србије Александра Вучића, пласиран од медија одавно у служби оних који би да у нашој земљи изазову хаос и до власти дођу насиљем у ком се не штеде ни деца.

Честитка Чукаричанкама за 8. март

Поштоване Чукаричанке,

Честитам вам 8. март, и желим свако добро у животу и раду којим дајете огроман допринос укупном развоју наше општине, нашег Београда и наше Србије.

ЧУКАРИЦА ЗА НАШУ ДЕЦУ

Сама чињеница да сам носилац одборничке листе Српске напредне странке на Чукарици, за мене представља изузетну част и задовољство, али и велику одговорност.

ПОДРШКА ОО СНС ЧУКАРИЦА ПРЕДСЕДНИКУ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

Општински одбор и чланови СНС Чукарице снажно и безрезервно подржавају председника Александра Вучића, који је и данас потврдио спремност да се одлучно бори за добро Србије, али и српског народа у читавом региону.

Pages