ГЛАС ЗА СНС - ГЛАС ЗА НАШУ ДЕЦУ

Поштовани Чукаричани,

Пред нама су нови, редовни избори, које наша Србија дочекује као економски јака и просперитетна земља, предвођена председником Републике Александром Вучићем, лидером Српске напредне странке (СНС), водеће партије у садашњој владајућој коалицији.

Тај напредак, признат од целог света, јасно је и гласно усмерење свим грађанима Србије коме - у недељу 21. јуна - треба да дају свој глас, зарад постизања још бољег животног стандарда и обезбеђења сигурне будућности за нашу децу.

Предвођена председником Вучићем и СНС-ом, Србија је, током минуле четири године, радила и градила више него икада и - такође више него икада - запошљавала своје људе. Изграђивани су аутопутеви, мостови и пруге, подизане фабрике, болнице и школе, расле су плате и пензије, постизан је све бољи ниво живота. Захваљујући преданијем раду и организацији у том раздобљу, наша земља је на минимум свела губитке, људске и материјалне, од пандемијe Ковида 19, која још траје.

Те завидне резултате покушавају да оспоре једино предводници нејаке и разједињене опозиције, којима је заједничка само жеља да се домогну власти за коју, судећи према њиховом минулом раду и идејама које промовишу, нису дорасли.

Пошто су пред Србијом још многи развојни планови и изазови, попут борбе за решавање статуса нашег Косова и Метохије, изузетно је важно да и у годинама испред нас земљу води способна и одговорна власт. А такву власт - уверавам вас - добићемо само ако и на овим изборима, масовно као и на претходним, подржимо визију председника Вучића и гласамо за СНС, странку која вас никад није изневерила и која то неће учинити ни у будућности.

Зато, драги Чукаричани, знајте да заокруживањем на вашем гласачком листићу листе број 1 - „Александар Вучић - за нашу децу“ дајете поверење онима који вам гарантују општи напредак Србије.

Живела Србија!

Раде Петровић,