Саопштења

НОВОГОДИШЊА ЧЕСТИТКА ПРЕДСЕДНИКА ОО СНС ЧУКАРИЦА РАДЕТА ПЕТРОВИЋА

Драги Чукаричани,

Одавно наша Србија није имала тако успешну годину попут одлазеће 2019. године, ни тако добре изгледе за даљи напредак какви су пред њом на прагу 2020. године. Највећи допринос томе дала је Српска напредна странка, предвођена својим лидером и председником државе Александром Вучићем, чија је политичка визија била основ за препород земље, видљив у снажном економском развоју и побољшању животног стандарда грађана.

У Србији, Београду, али и на нашој Чукарици радило се и урадило много више него у претходном периоду. Модерни аутопутеви, нове фабрике, болнице, школе, спортске дворане и други објекти улепшали су слику Србије и појачали оптимизам код људи да се радом и вером у себе може и даље напредовати.

Ми на Чукарици смо, уз помоћ државе и града Београда, побољшали саобраћајну инфраструктуру, обновили више здравствених установа, реновирали и дограђивали школске и спортске капацитете, улепшавали и чинили функционалнијим објекте за најмлађе и најстарије суграђане и, на разне начине, овај део престонице направили лепшим и угоднијим местом за живот и рад. Пред нама су нови планови и нови послови, а један од главних биће почетак градње крака Београдског метроа на подручју Железника.

У 2020. години очекују нас и редовни парламентарни и локални избори, као важан догађај за даљу судбину наше земље. Уверен сам да ће огромна већина бирача и наредног пролећа своје поверење поклонити онима који су се доказали радом и резултатима рада, а то је СНС, предвођена Александром Вучићем. Данашњу опозицију, сврстану у неколико колона, безидејну и острашћену у неоснованим критикама актуелне власти, народ и даље не види као субјекта дораслог великим и сложеним државним пословима.

Драги Чукаричани, честитам вам предстојеће новогодишње и божићне празнике, уз лично уверење да ћемо наставком заједничког и преданог рада обезбедити да нам и 2020. година буде срећна и берићетна.

Раде Петровић,

председник ОО СНС Чукарица