Саопштења

НОВОГОДИШЊА ЧЕСТИТКА ПРЕДСЕДНИКА ОО СНС ЧУКАРИЦА РАДЕТА ПЕТРОВИЋА

Драги Чукаричани,

На крају смо године у којој је наша Србија, предвођена председником Александром Вучићем, наставила успешан развој, упркос проблемима изазваним глобалном пандемијом и политичким притисцима од дела међународне заједнице. 

У нову 2022. улазимо поносни и богатији, са побољшаним стандардом свих грађана, са километрима новоизграђених путева и пруга, са новим фабрикама и болницама, и низом других објеката који нам живот чине лепшим и угоднијим. 

Да ли ће Србија и даље остати на путу сигурног напретка, знаће се на пролеће, када ће бити одржани редовни парламентарни избори. На бирачима је да подрже оне који су земљи и њима обезбедили сигурност и бољи живот, или да свој глас дају снагама чији је ранији учинак на власти био катастрофалан, и са којима би их чекала неизвесна будућност.

Реално је очекивати да ће већина грађана поново гласати за Српску напредну странку (СНС) и њеног лидера, јер све анкете и објективне анализе показују да је то поверење чврсто и у порасту. Признања за вредне резултате у економији и другим областима Србији су, током одлазеће године, стизала са разних страна света, од многих држава и специјализованих финансијских и других међународних организација.

Чврсто верујем да ће већина гласова нас са Чукарице, све уређеније и богатије општине, отићи онима који су, као власт, радом и борбом за ред у земљи, доказали да су то поверење заслужили.

Уз ту наду, честитам вам нову 2022. годину и желим добро здравље, породичну срећу и успех у раду.

Раде Петровић, 

председник ОО СНС Чукарица