Саопштења

Осуђујемо мржњу и претње

Најоштрије осуђујемо мржњу и претње које су јуче исказали они који се, наводно, боре за Србију без насиља и њен напредак.

Још једном се на скупу "Србија против насиља", чији је организатор део опозиције, показало да је главни мотив окупљања притисак на председника Александра Вучића да кормило државе препусти онима који никако не успевају да га се домогну на изборима. Они су, осим на Вучића, ком прете и ликвидацијом, љути и на народ, на огромну већину грађана Србије, који им, већ годинама, не дају подршку какву би они желели. Уместо да прихвате пружену руку председника Вучића и понуђени дијалог за добро Србије, они му прете вешањем и тиме, све више, угрожавају ред и мир у земљи.

Општински одбор и сви чланови СНС Чукарице и даље одлучно подржавају политику председника Вучића, видећи је као правилан и сигуран курс борбе за бољу Србију. Истовремено његове политичке противнике подсећамо да се право за вођење земље добија вољом народа, а не уличарењем и претњама изабраном шефу државе и Влади, али и свима који мисле друкчије од партија немоћне, раздробљене српске опозиције.

За ОО СНС Чукарице, Раде Петровић, председник