Вести

Активисти из Железника уредили парк код Месне заједнице

Чланови Месних одбора СНС ''Колонија Железник'' и ''Нови Железник'' покренули су заједничку иницијативу за уређење зелене површине испред Месне заједнице ''Железник''.

Овај простор је већ дуже време био запуштен, те су активисти Српске напредне странке одлучили да се организују и самостално очисте парк од смећа. Од сопствених финанијских средстава купљено је преко сто садница цвећа, фарбе за клупе и неопходан материјал. Преко двадесет активиста се одазвало позиву и за један дан парк који представљао ругло претворен је у праву малу оазу.

''Покретање иницијативе и циљ акције јесте да мотивишемо наше комшије да се придруже акцијама које СНС организује, и да на тај начин допринесемо уређењу Железника како би постао лепше место за живот. Сви смо се сложили да је ово тек почетак и у наредном периоду планирамо још оваквих акција.'', рекла је Олгица Дакић, испред МО СНС ''Колонија Железник''.

Испред ОО СНС Чукарица, активисте је обишао и Бранислав Ћелић, који је истакао да је оваква акција прави пример добре сарадње Месних одбора наше странке, и позвао друге одборе да наставе са оваквом праксом и да само заједничким радом можемо да допринесемо квалитетнијем животу.  

фото галерија: http://cukarica.sns.org.rs/galerije/aktivisti-iz-zeleznika-uredili-park-...