Вести

AКТИВИСТИ СНС-А ОЧИСТИЛИ ОД ПЛАКАТА БАНДЕРЕ НА ЧУКАРИЦИ

АКТИВИСТИ СНС-А ОЧИСТИЛИ ОД ПЛАКАТА БАНДЕРЕ НА ЧУКАРИЦИ

Активисти Општинског одбора Српске напредне странке Чукарица, заједно са функционерима Општине, Унијом младих СНС, као и посланицима напредњака, данас су у поподневним часовима спровели акцију чишћења рекламног материјала и плаката са централног дела Бановог брда, Пожешке и Кијевске улице.

„Велика акција коју Општински одбор Српске напредне странке на Чукарици организује на Бановом брду, са нашом Унијом младих, уз учешће искуснијих колега и комплетног руководства Општинског одбора, показује наш однос према нашој општини и јавном простору. Баш као што након сваке изборне кампање управо активисти Српске напредне странке организовано чисте јавне површине од изборног материјала, док други на ту тему само причају, тако и данас шаљемо поруку да се питањем чистог, лепог и уређеног простора који припада свима нама треба бавити стално. На Бановом брду данас чистимо бандере, стубове расвете, семафоре и другу сигнализацију од свих налепница, плаката, огласа и других материјала политичке и било које друге врсте. Сведоци смо да су се претходних недеља разни политички актери расправљали на тему ко је какав плакат залепио или графит написао, али од празних расправа и бесмислених теорија нису отишли даље. Ми акцијом још једном показујемо да разлика између Српске напредне странке и осталих лежи у делима“, рекао је овом приликом народни посланик Српске напредне странке Владимир Орлић.

Грађани су са одушевљењем поздравили, чак су се многи и придружили овој акцији јер поред редовног одржавања комуналне инфраструктуре коју спроводи Општина и комунална предузећа Града Београда, плакати на бандерама руже слику београдских улица будући да за поље маркетинга постоје специјалне огласне табле које се у те сврхе користе. У акцији су учествовали активисти свих месних одбора и савета Српске напредне странке, руководство на челу са председником Радетом Петровићем и чланови Општинског већа Чукарице на челу са председником Срђаном Коларићем.