Вести

АНДРЕА РАДУЛОВИЋ СА УНИЈОМ ЖЕНА НА ЧУКАРИЦИ

Члан Главног одбора СНС Андреа Радуловић посетила је данас просторије Општинског одбора Српске напредне странке на Чукарици и искористила прилику да разговара са чланицама Уније жена СНС Чукарица на тему положаја жена у политици.

Андреа Радуловић је истакла да јој је изузетно драго што је своје прве кораке у политици направила управо на Чукарици и захвалила се председнику ОО СНС Чукарица Радету Петровићу и председнику општине Чукарица Срђану Коларићу на подршци коју има у њима.

„Драго ми је што видим јединство Уније жена на Чукарици и што функционишете као једна велика породица. Само заједничким снагама и уједињене можемо брже, јаче и боље утицати да се жене изборе за своја правa“, истакла је Радуловићева и додала да жене имају њену подршку и свих жена Српске напредне странке.

„Александар Вучић је једини кандидат који има програм и визију како да наставимо да идемо напред“, рекла је Андреа Радуловић и позвала даме са Чукарице да 2. априла изађу у што већем броју на изборе и дају свој глас Александру Вучићу.

Председница Уније жена СНС Чукарица Катарина Стевановић је представила резултате Уније у претходном периоду, истакавши да је посебан акценат стављен на умрежавање жена, како би се унапредио њихов положај на нашој општини.

Председник ОО СНС Чукарица Раде Петровић и председник општине Чкарица Срђан Коларић нису пропустили прилику да похвале улогу дама у раду Општинског одбора, истичући да оне много брже и ефикасније извршавају задатке и да њихова снага и одговорност служе као пример мушкарцима.