Вести

Асфалтиране улице у Рушњу

Протекле недеље настављено је асфалтирање улица на Чукарици.

На иницијативу Мирка Стаматовића, одборника СНС-а  у Скупштини ГО Чукарица, асфалтирани су одвојци следећих улица – Жике Живковића, Ново насеље, Жиже Марковића и Саве Хаџића.

Путеви нису имали ни асфалт, ни подлогу, па је уз помоћ општине Чукарица која је организовала преузимање рециклажног асфалта, и становника Рушња који су обезбедили превоз и потребну механизацију, поменути делови улица коначно асфалтирани.

''Пре свега бих се захвалила господину Мирку Стаматовићу који је покренуо иницијативу, и са таквим предлогом дошао код нас у општину. Истичемо да је добра сарадња између грађана и општине предуслов за успех, и апелујемо на све да примене овај модел сарадње. Ми као општина смо омогућили грађанима да преузму рециклажни асфалт, а грађани су ти који су обезбедили камионе и осталу механизацију која је била потребна.'', рекла је Татјана Видојевић, члан Већа ГО Чукарица.

Мирко Стаматовић је истакао да је његова улога као одборника у Скупштини ГО Чукарица управо да препозна потребе и проблеме грађана и да уколико постоји могућност, уради све што је у његовој могућности да им помогне.

 

фото галерија: http://cukarica.sns.org.rs/galerije/asfaltirane-ulice-u-rusnju