Вести

Бесплатна обука за рад на рачунарима

Савет за омладину ОО СНС Чукарица покренуо је иницијативу да се нашим младим активистима омогући едукација и додатно усавршавање. Општински одбор СНС Чукарица у сарадњи са Саветом за информисање и Просветним саветом, направио је план којим ће се омогућити да наши млади чланови усаврше своје знање из области информатике, енглеског језика, али организоваће се и  семинари на коме ће их стручна лица научити да напишу своју радну биографију, и како се треба понашати при одласку на разговор за посао.

Прва активност која се спроводи јесте обука за рад на рачунарима, и коришћење основних програма, који је почео 6.децембра и трајаће пет недеља. Полазници ће бесплатно научити да користе Word, Excel и Power Point програме и добити сертификат о завршеном курсу. Курс ће водити Свијетлана Шормаз, професор информатике, и Душица Васиљевић, професор математике.

Интересовање за овај курс је било огромно. Уместо планиране две,  формиране су четри групе. Будући да се чланови и даље распитују и пријављују, ова обука ће бити настављена и у 2015.години, а поред омладинаца, биће омогућено свим заинтересованим члановима да је похађају.