Вести

БРИГА О УГРОЖЕНИМ СУГРАЂАНИМА ЈЕ УВЕК НА ПРВОМ МЕСТУ

Активисти ОО СНС Чукарица поново су показали колико се брину о угроженим суграђанима кроз низ активности које су спровели у току данашњег дана настављајући акцију „Помозимо комшији“.

Пензионерима слабијег социјалног статуса Миодрагу Ерцеговчевићу и Божи Лазићу активисти МО Виногради 1 и 2 уручили су пакете хуманитарне помоћи.

На Чукаричкој падини наставља се са пружањем помоћи старим и болесним комшијама. Активисти МО Чукаричка падина прво су посетили госпођу Станику Стојановић, која је болесна и отежано се креће, ради ранијег договора о помоћи при вађењу личне карте. Приликом ранијих посета господин Слободан Вулић је исказао потребу за терапијама у Рибарској бањи. Наши активисти му помажу у прикупљању лекарске документације, како би што пре почео са терапијама. Госпођи Надежди Вуковић чукарички напредњаци помогли су у набавци основних животних намирница.

Активисти МО Церак 1 и 2 обишли су једну породицу у Петефијевој улици, која има лице са инвалидитетом. Они су исказали потребу да се постави приступна рампа на улазу у зграду у циљу олакшаног кретања особа са инвалидитетом.