Вести

БРИГА О УГРОЖЕНИМ СУГРАЂАНИМА ЈЕ УВЕК НА ПРВОМ МЕСТУ

Општински одбор Српске напредне странке Чукарица увек брине о својим суграђанима и налази начин да им изађе у сусрет и реши проблеме са којима се суочавају. Један од проблема, који највише мучи социјално угрожене, нарочито у зимском периоду, је недостатак средстава за набавку огрева.

Секретар Општинског одбора Српске напредне странке Чукарица Никола Аритоновић посетио је данас породицу Павловић која живи на Белим водама и Панићу у насељу Макиш. Породице живе у нехуманим условима свака подршка и помоћ им је добродошла. Својим комшијама Аритоновић је уручио огрев за зиму и основне животне намернице које је обезбедио личним средствима уз наду да ће овај скромни поклон помоћи породици да у топлом дому дочека хладне дане.

Секретара су љубазно дочекале и, вишечлане породице, шесточлана породица Страга и десеточлана породица Таировић са Белих вода. Малишанима је уручио новогодишње пакетиће. Својим комшијама пожелео је да предстојеће новогодишње и божићне празнике дочекају у добром здрављу и весељу.

На овај начин чукарички напредњаци још једном су показали да је потребно само мало добре воље и солидарности како би некоме измамили осмех и олакшали му свакодневно функционисање.