Вести

Брига за најстарије грађане Чукарице

Градоначелник Београда Синиша Мали, председник ОО СНС Чукарица Раде Петровић и председник општине Чукарица Срђан Коларић били су гости традиционалне рођенданске прославе у Дневном клубу за стара лица на Чукарици.

Уз рођенданску торту, корисницима су уручили и поклон, техничку опрему за озвучење која је клубу потребна за одржавање бројних музичких и културних манифестација, које редовно организују. Честитајући слављеницима градоначелник је истакао да Град посебну пажњу посвећује старијим суграђанима.

„Желимо да у овим клубовима наши најстарији суграђани имају најбоље могуће услове и програме, да проведу своје слободно време квалитетно", рекао је приликом посете градоначелник Београда Синиша Мали.

Наши најстарији суграђани заслужују пуну пажњу друштва, јер су својим вишедеценијским радом допринели његовом развоју, а данас исказују пуно разумевање за реформе Владе Републике Србије на челу са премијером Александром Вучићем, чији су резултати веома видљиви. Њихова жртва је осигурала лепшу будућност за млађе генерације и због тога ће Српска напредна странка у знак захвалности се увек трудити да брине о њима и њиховим потребама.