Вести

БРИГА ЗА ЖИВОТНУ СРЕДИНУ НА ЧУКАРИЦИ

Месни одбори Српске напредне странке Чукарица широм наше општине организовали су још неколико у низу акција уређења зелених површина и уклањања рекламног материјала. Овог пута, активисти Месног одбора „Филмски град“ уклонили су рекламни материјал са бандера дуж Улице Ратка Митровића и на тај начин дали свој допринос и покалази колико им је важно да наша општина буде што лепше у уредније место за живот свих наших суграђана.

Чукарички напредњаци са Месног одбора „Стари Железник 1“ уредили су простор око извора Свете Петке у Железнику, тако да је сада читаво место много пријатније за боравак са породицом. Наши активисти са Месног одобора „Горица“ искористили су ове сунчане, пролећне дане како би уредили и очистили још једно дечије игралиште у Улици Томаса Едисона, у близини „Максија“, где се велики број деце игра сваког дана.

Активисти Српске напредне странке својим примером показују колико је важан значај очувања животне средине. Наши суграђани заслужују да живе у уређеном и чистом простору, зато ће ОО СНС Чукарица и даље наставити бригу за животну средину и на свом примеру показати како се треба односити према свом окружењу.

Акцију је подржала потпредседница ОО СНС Чукарица Весна Јокановић.