Вести

ЧЕСТИТКА ДАМАМА ЗА 8. МАРТ

Драге даме,

Честитам вам празник, 8. март, и изражавам искрену захвалност за ваш велики, стални и предани допринос развоју наше Чукарице, Београда и целе Србије.

Без вашег ангажовања на свим пољима, од породице до политике, Србија не би била толико успешна и тако лепо место за живот, нарочито у протеклих десетак година.

У деценији за нама, успели смо, сви заједно, да посусталу земљу претворимо у просперитетну заједницу чији економски напредак истиче цео свет.

Наравно да таквог резултата не би било без наших успешних и јаких жена.

Зато је неопходно да све припаднице лепшег пола стално поштујемо и штитимо од сваког насиља и дискриминације. Јер, данас нема задатка који оне нису у стању да изврше, често и боље од мушких колега.

Пошто ће овај 8. март бити обележен у изборној години, било би добро и правично, да наше даме добију још више места у структури власти, јер су се и на том пољу увелико доказале. Као способне и одговорне.

Уверен сам, такође, да ће наше жене на најбољи начин искористити своје бирачко право и гласати за снаге чији је радни резултат све богатија, све уређенија и све више срећна Србија.

Драге и поштоване даме, желим вам добро здравље и сваку радост у животу.

 

 

Раде Петровић

Председник ОО СНС Чукарица