Вести

Чукарица на ''Фестивалу спорта за жене''

''Фестивал спорта за жене'' у организацији ГО СНС Београд одржан је у суботу 20.септембра на Ади Циганлији.

Општински одбор СНС Чукарица одазвао се учешћу, те су даме са Чукарице такмичиле у одбојци и пикаду. Изражен такмичарски и спортски дух донео је Чукарици и четри пехара. Наше екипе су освојиле у пикаду прво (Ивана Чучковић и Ивана Борић)  и треће место (Весна Шиверт и Драгана Миловановић) , док су одбојкашице освојиле треће место (Весна Ћелић, Кристина Меховић, Марија Јовановић, Јелена Стојадиновић, Милена николић и Јелена Пакић). Такође, такмичио се и  мушки кулинарски тим, и њихов гулаш  је треће место (Обрад Чакаревић, Горан Зец и Предраг  Јеремић).

Испред општинског одбора даме су имале подршку Радета Петровића и Бранислава Ћелића, али и великог броја чланова који су дошли да испрате такмичарски дан, који је уједно представљао и једно дивно дружење свих општинских одбора са територије Београда.

Координатор екипа СНС Чукарица Предраг Јеремић истакао је да је изузетно поносан на све такмичарке које су показале несебично залагање, и да су пехари резултат тимског рада који се негује у ОО СНС Чукарица.

 

форо галерија: http://cukarica.sns.org.rs/galerije/cukarica-na-festivalu-sporta-za-zene