Вести

ЧУКАРИЧКИ НАПРЕДЊАЦИ БЕЗ ОДМОРА У АКЦИЈИ „ПОМОЗИМО КОМШИЈИ“

Како темперетуре и даље не прелазе у плус, и како је најављено још хладних дана, активисти ОО СНС Чукарица настављају са акцијом „Помозимо комшији“.

Са степеништа у Улици Архимандрита Герасима Зелића активисти МО Филмски град разбијали су и уклањали лед, како би становници Филмског града могли безбедно да се крећу овим делом насеља.

И степениште у Улици церова у насељу Церак Виногради, које се налази у близини супермаркета у који локално становништво често долази, захваљујући вредним активистима МО Виногради 1 и 2 и МО Филмски град очишћено је од снега и леда.

Активисти МО Сремчица 1 имали су акцију чишћења снега са клупа и пешачке стазе од окретнице аутобуске линије 511 до Ибарске магистрале.

Самохрана мајка шесторо деце Љиљана Васиљевић срдачно је дочекала активисте МО Баново брдо, који су је снабдели основним потрепштинама.

Активисти МО Чукаричка падина обишли су нашу суграђанку, која има дете оболело од церебралне парализе и уручили јој пакете слаткиша. У наредном периоду ће јој пружати помоћ у чувању детета када лични пратилац није у могућности, а такође ће јој помоћи и око превоза детета до дневног боравка. Посетили су и Слободана Вулића којем помажу да закаже неопходне терапије које би поправиле његово здравствено стање. Станики Стојановић, која се отежано креће, наши активисти ће помоћи око организовања превоза како би продужила личну карту.

Српска напредна странка, у оквиру акције „Помозимо комшији“, наставиће да помаже старијим и угроженим суграђанима, нарочито током оваквих хладних дана, захваљује се свима који учествују у акцији и позива све оне који желе и могу, без обзира на пол, верску и националну припадност, да се прикључе акцији помоћи суграђанима.