Вести

ЧУКАРИЧКИ НАПРЕДЊАЦИ И ДАНАС У АКЦИЈИ „ПОМОЗИМО КОМШИЈИ“

Како зима не попушта и леднени дани се и даље задржавају, активисти ОО СНС Чукарица настављају са акцијом „Помозимо комшији“.

Породица Љубисављевић, у којој су три особе са инвалидитетом и мајка која је оперисала рак дојке, није заборављена ни током ових хладних зимских дана. Активисти МО Репшите били су у посети Љубисављевићима и због немогућности да излазе напоље снабдели их водом и разговарали са њима шта им је потребно у наредним данима. Недавно су наши активисти избетонирали прилаз испред њихове куће, који је омогућио лакши приступ улици и аутомобилу.

Aктивисти МО Михајловац посетили су нашу старију суграђанку Ержику Родић, која живи сама. У разговору са њом, сазнали су да током ледених дана нема довољно припремљених дрва за огрев. Наши чланови су том приликом нацепали довољну количину дрва, унели у кућу и омогућили топао дом госпођи Родић. Такође су обишли још једну старију суграђанку Гордану Павловић, коју су снабдели неопходним потрепштинама и лековима и одвели је код лекара.

Госпођу Мирославу Смрзлић, која је лошијег материјалног статуса, обишли су активисти МО Фића и МО Чукарички добровољац и уручили јој помоћ у основним животним намирницама.

Активисти МО Нови Железник чистили су снег и лед са аутобуског стајалишта код поште у овом чукаричком насељу. Посетили су и болесне комшије Ђуру Војновића и Сретена Марковића, којима су однели воће и набавили лекове. Госпођи Мари Митић, која је сада на кућном лечењу и наставку терапије против карцинома, помажу у опоравку после тешке операције.

Српска напредна странка се захваљује свим грађанима на учешћу у акцији „Помозимо комшији“ и позива све који желе и могу, без обзира на пол, верску и националну припадност, да се прикључе овој хуманој акцији током хладних зимских дана.