Вести

ЧУКАРИЧКИ НАПРЕДЊАЦИ НАСТАВЉАЈУ СА АКЦИЈОМ СОЛИДАРНОСТИ „ПОМОЗИМО КОМШИЈИ“

С обзиром на то да ледени талас не јењава, активисти ОО СНС Чукарица настављају са акцијом „Помозимо комшији“, са циљем да помогну старијим и болесним суграђанима у функционисању током хладних зимских дана.

Поред свакодневног обиласка наших најстаријих суграђана и набавке намирница и лекова, активисти МО Церак 1 и 2 обезбедили су превоз до болнице пензионерима Лазару Лукићу и Марији Симеуновић.

Социјално угроженој породици Костић и госпођи Невенки Вајхалд одборница Весна Ћелић и активисти МО Драги уручили су пакете помоћи у основним животним намирницама.

Активисти МО Рушањ очистили су од снега и посули индустријском сољу прилаз до куће нашем суграђанину који је у инвалидској пензији.

Са степеништа које повезује Трговачку и Улицу Милана Јовановића и води кроз парк уклоњен је снег и посута је со. Велики број Жарковаца користи ово степениште које води до аутобуског стајалишта, а захваљујући вредним актвистима са МО Репиште сада имају безбедан пролаз.

Српска напредна странка наставља са овим активностима у складу са потребама грађана, којима је помоћ најпотребнија током хладних дана, и још једном захваљујемо свима који учествују у акцији „Помозимо комшији“.