Вести

ЧУКАРИЧКИ НАПРЕДЊАЦИ НЕСЕБИЧНО ПРУЖАЈУ РУКУ ПОМОЋИ СВОЈИМ КОМШИЈАМА

Настављајући акцију „Помозимо комшији“, напредњаци са Чукарице свакодневно показују своју хуманост и солидарност несебично пружајући руку помоћи својим комшијама, којима је она потребна.

Активисти МО Церак 1 и 2 посетили су старији брачни пар Петровић, који станује у Шавничкој улици, којима су уз пријатан разговор помогли и у мерњу вредности крвног притиска. Такође су организовали и прикупљање одеће за госпођу Слађану Тодоровић, која је након саобраћајне несреће постала лице са инвалидитетом и изгубила посао.

Комшиницу Марију Клашановић, која живи у Улици платана посетили су активисти МО Виногради 1 и 2 и уручили пакет помоћи, пошто је остала без супружника. Физиотерапеут са овог месног одбора наставља са кинезитерапијом код госпође Благојевић, која је презадовољна како тече њен опоравак, али је имала и само речи хвале за наше активисте који су увек расположени за топао разговор и уносе ведрину у њен дом.

Пензионерима са ниским примањима Верици и Млађену Петровићу активисти МО Репиште су уручили хуманитарни пакет.

У Рушњу се наставља са уређењем зелених површина. Активисти МО Рушањ су овог пута имали акцију уклањања отпада у Улици ослобођења I део, одакле су очистили смеће које је ружило овај крај.