Вести

ЧУКАРИЧКИ НАПРЕДЊАЦИ НЕУМОРНИ У АКЦИЈИ „ПОМОЗИМО КОМШИЈИ“

Задовољство грађана Чукарице, којима су наши активисти помагали током хладних зимских дана, само је подстрек да се са акцијом „Помозимо комшији“ и даље настави на овој општини.

Председник МО Јулино брдо Драгана Спасеновић, по занимању медицинска сестра, обишла је брачни пар Матијевић и госпођу Марију Михајловић, којима је измерила крвни притисак и помогла у набавци лекова.

Физиотерапеут са МО Виногради 1 и 2 помаже госпођи Благојевић у терапијама, које се састоје у ојачавању и истезању мишића.

Активисти МО Рушањ такође су пружили помоћ старијим суграђанима у набавци лекова и мерењу вредности крвног притиска.

Госпођу Марију Симеуновић активисти МО Церак 1 и 2 одвезли су на терапију у болницу у Сокобањској улици.

Нашу старију суграђанку Верицу Вученовић из Железника посетили су активисти МО Колонија и снабдели је основним животним намирницама.

У наставку акције „Помозимо комшији“, активисти МО Михајловац очистили су прилазе улазима зграда у Добриновићевој улици. С обзиром на то да хладни дани још увек трају, акција је усмерена на омогућавање безбедног прилаза зградама свим суграђанима, како услед леда не би долазило до повреда.

Активисти МО Сремчица 2 помогли су једној породици слабијег социјалног статуса у припреми огрева за зиму. Такође су посипали индустријску со по делу пешачке стазе у Липовачкој шуми и чистили снег око клупа за одмор.

Акцију чишћења снега испред објекта Месне заједнице и са аутобуског стајалишта организовали су активисти МО Остружница у овом чукаричком насељу.

Српска напредна странка, у оквиру акције „Помозимо комшији“, наставиће да помаже старијим и угроженим суграђанима, нарочито током хладних дана, захваљује се свима који учествују у акцији и позива све оне који желе и могу, без обзира на пол, верску и националну припадност, да се прикључе акцији.