Вести

Чукарички напредњаци свакодневно помажу својим комшијама

Допринос акцији Српске напредне странке „Помозимо комшији“ дали су и чланови МО Голф и МО Кошутњак, који су организовали чишћење снега и леда испред Месне заједнице Благоје Паровић, као и са степеништа у Улици Краљице Катарине. Ово је место где се окупљају наши најстарији суграђани, те су се активисти побринули да им обезбеде сигуран прилаз месној заједници, у коју често долазе на састанке и дружење.

Активисти МО Старо Жарково уклањали су снег и лед испред улаза у ОШ „Ђорђе Крстић“ у Улици Живка Настића Бабе.

У заједничкој акцији чланова МО Рупчине, МО Беле воде и МО ДТВ Партизан очишћен је снег и лед са степеништа које повезује Водоводску и Палисадску улицу. Овим степеништем свакодневно пролази много грађана овог дела Чукарице, јер повезује аутобуско стајалиште у Водоводској улици и окретницу линије 51.

У Дворжаковој улици у Сремчици активисти МО Горица чистили су снег са прилазних стаза и степеништа, како би станари имали безбедан приступ својим зградама.

Активисти МО Рушањ су се побринули да уклоне снег и лед са прилазног пута до Дома здравља, месне заједнице и вртића у овом чукаричком насељу.

Поред чишћења снега са тротоара у Љешкој и Карпошевој улици, активисти МО Баново брдо посетили су пензионерку Кадрију Маринковић, која има здравствених проблема и организовали јој посету лекара.