Вести

ЧУКАРИЧКИ НАПРЕДЊАЦИ ЗНАЈУ ШТА ЈЕ ХУМАНОСТ И СОЛИДАРНОСТ

Хуманост и солидарност су најснажније људске вредности, а чукарички напредњаци се свакодневно труде да помажући другима негују човекољубље и несебичност. Из тог разлога акција „Помозимо комшији“, коју је покренула СНС се на Чукарици одвија без престанка.

Активисти МО Церак 1 и 2 провели су један део свог времена у дружењу и разговору са својим комшијом Љубишом Шутановцем. Господин Шутановц живи у веома лошим условима, те су њему и његовој ћерки уручили помоћ у зимској гардероби.

МО Виногради 1 и 2 организовали су акцију чишћења Улице виноградски венац и простора испред вртића „Плава птица“, како би предшколци могли да се играју у уредном и здравом окружењу. Са поменуте локације су очистили смеће и уклонили рекламне постере са бандера и стубова.

Активисти МО Чукаричка падина данашњи дан су посветили бризи о нашим најстаријим суграђанима. Наставили су да им помажу око одласка у куповину и избацивању смећа, а у разговору са њима су такође желели да сазнају на који још начин могу да им буду на услузи.