Вести

Чукарички победник купа Србије

Фудбалери Чукаричког освојили  су први трофеј и остварили највећи успех у историји клуба,победивши у финалу Купа Србије Партизан резултатом 1:0.

Победнички погодак постигао је Славољуб  Срнић у 39. минуту, а велико финале одиграно је на стадиону Црвене звезде „Рајко Митић“.

Екипа „Чукаричког“ од самог почетка показала је изузетну спремност и борбеност, а шансу је искористио Срнић постигавши победоносни гол за екипу са Бановог брда.Црно бели су имали две добре прилике, али је до краја резултат остао исти, а екипа Чукаричког заслужени победник и носилац пехара Купа Србије.

Утакмици су присуствовали и Раде Петровић, председник ОО СНС Чукарица и Срђан Коларић, председник општине Чукарица, са сарадницима који су изразили велико задовољство што је победнички пехар стигао на Чукарицу.

Тим поводом, Раде Петровић је шампионима упутио следећу поруку:

''Тријумфом у Купу и освајањем трећег места у најбољој лиги Србије, постигли сте највећи успех у историји клуба и тиме заслужили признање, не само ваших Чукаричана, већ и свих љубитеља фудбала и спорта у нашој земљи. Током протекле сезоне, Чукарички су красили одговоран рад руководства, стручности тренера, квалитет и фер понашање играча, што је пример како треба да делује спортски колектив. У име чланова Српске напредне странке Чукарица и у своје лично име, упућујем вам искрене честитке и жеље да наставите стазом успеха, у чему можете да рачунате на нашу пуну подршку.''