Вести

Чукарички СНС Информатор :: број 1

Драги пријатељи,

 

Пред вама је први број званичног Гласника Општинског одбора Српске напредне странке на Чукарици, под називом: „Чукарички СНС Информатор“. Овај билтен смо покренули са циљем да Вас, своје комшије са Чукарице, на најнепосреднији начин обавештавамо о свим корацима које предузимамо како бисмо унапредили квалитет живота на нашој општини.

 

Како бисмо Чукарицу учинили лепшом, помогли јој да постане модерна и успешна, заједница достојна статуса – једне од најважнијих општина у нашој престоници. Чланови Српске напредне странке са Чукарице су овом задатку посвећени у потпуности - свакога дана и на сваком месту. Руководимо се правилом које смо истакли много пута до сада: да брига о грађанима, ако је искрена, не сме бити појава која долази до изражаја само у време изборних кампања. Она мора бити присутна константно, њени резултати се морају видети сваког месеца, она живи и када није обасјана рефлекторима, и када нема назнака да може бити награђена – изборним успехом, или на било који други начин. Она постоји због људи који нас окружују, а не због очекиване личне користи или тренутка славе за појединце. У супротном – нема ни говора о бризи о људима: тада је реч о обичном, огољеном, банализованом маркетингу. Српска напредна странка на Чукарици нема разлога да се оваквим маркетингом бави: континуитет у нашим резултатима најбоље говори сам за себе.Снага наше љубави за Чукарицу не зависи од тога да ли смо на власти или не. О њој сведоче акције које предузимају Месни одбори Српске напредне странке на Чукарици, као и наши стручни Савети, током читавог периода иза нас. Управо о овим активностима бићете у прилици да читате у Чукаричком СНС Информатору“.

 

Оне нису само сведочанство нашег досадашњег рада, већ и назнака прогреса који Чукарицу тек очекује. Уједно, и потврда истине: да боље време неће доћи само, ми морамо да га створимо. Сви заједно.

 

Преузмите Чукарички СНС информатор број 1