Вести

ДАЈЕМО ДОПРИНОС УРЕЂЕЊУ НАШЕГ КРАЈА

Ни захлађење које је наступило током новембарских дана није спречило активисте Српске напредне странке са Чукарице да дају свој допринос у уређењу свога краја. Активисти Месног одбора „Филмски град" овог викенда очистили су пешачке стазе у улицама Арчибалда Рајса и Милоја Закића које користи велики број наших суграђана. Вредни напредњаци очистили су пролаз, исекли грање и уклонили смеће које су несавесни грађани одлагали. Сада је цела стаза много уреднија и лепша, а наравно и безбедија за све пешаке који је користе.

Бринући о безбедности наших најмлађих суграђана, активисти Месног одбора „Виногради 2“ очистили су дечје игралиште које се налази у близини вртића „Дечји гај“ и Основне школе „Уједињене нације“. И њихове колеге из Месног одбора „Горица“ су показале својим примером да је брига за најмлађе најважнија, те су уредили парк у Улици Томаса Едисона.

Као и увек, позитивне реакције наших комшија нису изостале, које нас нас изнова мотивишу да наставимо да наш крај изгледа још лепше и уредније.