Вести

Донација школског прибора и опремање радионица на Умци

Чланови Општинског одбора Српске напредне странке Чукарица предвођени председником Радетом Петровићем још једном су показали своју хуманост, солидарност и несебичну помоћ свим грађанима подједнако. Од личних средстава помогли су опремање машинске и графичке радионице у ШОСО са домом „Свети Сава“ на Умци, али су се побринули и за то да ученицима ове установе обезбеде школски прибор за успешан почетак нове школске године.

Донација машине за сито штампу за графичку радионицу пружа могућност ученицима да штампањем на различитим материјалима и облицима развијају своју креативност. Ђаци у машинској радиони нису крили одушевљење што ће сада захваљујући новим машинама и алатима моћи једноставније и сигурније да израђују разне предмете. Чланови ОО СНС Чукарица су као поклон одабрали најквалитетније машине, међу којима су стубна бушилица са ласерским центрирањем бушења, апарат за заваривање у заштити аргона и за електрично заваривање, ручну угаону бушилицу и ручну бушилицу. Такође су посебну пажњу поклонили безбедности ученика, те су донирали и надглавне аутоматске маске за заваривање.

Малишане су посебно обрадовале школске свеске, које им је уручио председник ОО СНС Чукарица Раде Петровић. Петровић је том приликом истакао да се ОО СНС Чукарица труди да посебну пажњу поклања деци и омладини којима је потребна додатна подршка, како би се осетили као равноправни чланови нашег друштва и имали могућност да срећно и безбрижно одрастају.