Вести

Допремљени нови контејнери у Сремчицу

На иницијативу  одборника Српске напредне странке Чукарица у насеље Сремчица допремљено је 20 нових контејнера за смеће, а 20 контејнера ће бити репарирано и враћено у употребу.

Захваљујући одличној  сарадњи са ЈКП ''Градска чистоћа''  нови контејнери ће бити постављени у Београдској улици и Обреновачкој. Дотрајали контејнери, који су стари преко 20 година биће репарирани, што подразумева оштећења на конструкцији, фарбање истих, као и замена точкова на контејнерима који су оштећени или украдени.

''Општински одбор Чукарица је у сталном контакту са нашим суграђанима на територији целе општине, и циљ нам је свакако равномеран развој свих делова, и да свако насеље има услове који су примерени за грађане престонице. Било је недопустиво да у Сремчици, која представља највеће насеље на Чукарици, постоји недостатак контејнера, и зато се смо ми, препознајући ситуацију ангажовали да тај проблем решимо, а да Сремчицу учинимо чистијом и лепшом.'' рекао је Раде Петровић, председник општинског одбора СНС Чукарица.

http://cukarica.sns.org.rs/galerije/dopremljeni-novi-kontejneri-u-sremcice