Вести

ГРАЂАНИ СУ НАМ УВЕК НА ПРВОМ МЕСТУ

Протекли викенд активисти Српске напредне странке Чукарица искористили су за разговор са својим суграђанима.На више пунктова разговарали су о проблемима са којима се наше комшије свакодневно сусрећу, као и о начину и могућности њиховог решавања.

Инфо пултове су организивали месни одбори „Голф“, „Чукарички добровољац“, „Фића“, „Драги“, „Михајловац“, „Баново брдо“, „Репиште“, „Филмски град“, „Чукаричка падина“ „Јулино брдо“ „Церак 1“, „Церак 2“, „Виногради 1“, „Виногради 2“, „Старо Жарково 1“, „Старо Жарково 2“, „Спортски центар“, „ДТВ Партизан“, „Горица“, „Сремчица 1“, „ Беле воде“, „ Колонија“, „Рупчине“, „Стари Железник1“, „Стари Железник 2“ „Остружница“, „Велика Моштаница“ и „Рушањ“.

У разговору са грађанима учествовали су потпредседница ОО СНС Чукарица Весна Јокановић и чланови ОО СНС Чукарица Драган Јекнић и Драган Вељић.

Директна комуникација са нашим суграђанима је прилика да се чују њихови проблеми и да м се помогне кроз многобројне акције које спроводи Општински одбор Српске напредне странке Чукарица.