Вести

Хуманост на делу

''Српска напредна странка брине свакодневно о својим грађанима. Наш посао јесте да препознамо потребе суграђана и да им , сходно нашим могућностима, увек помогнемо'', рекао је Раде Петровић, уручујући инвалидска колица Мирку Митровићу из Сремчице.

Митровић је пре годину дана, услед болести, постао инвалид, али због лоше материјалне ситуације његова породица није могла да му обезбеди инвалидска колица, која су му неопходна.

 На иницијативу МО ''Горица'' из Сремчице, чији је Митровић члан, ОО СНС Чукарица уз помоћ Савета за хуманитарне активности, организовао се и у најкраћем року успео да обезбеди колица.

''Сигурни смо да ће ова наша донација олакшати живот Мирку и његовој супрузи. Задатак нашег Савета за хуманитарне активности јесте и брига о грађанима са социјалним проблемима. У складу са политиком коју води наш председник странке, Александар Вучић, брига о социјално угроженима је обавеза државе, а солидарност обавеза друштва.Морамо да нађемо начин да помогнемо социјално угроженим лицима са територије Чукарице. То су људи којима је потребна наша рука.'', истакао је Петорвић.

 

http://cukarica.sns.org.rs/galerije/humanost-na-delu