Вести

ИНФО ПУЛТОВИ ШИРОМ НАШЕ ОПШТИНЕ

Подршка коју нам грађани исказују сваког викенда на бројним инфо пултовима, показатељ је поверења које они имају у рад Српске напредне странке.

Њихово поврење заснива се на искреном и директном односу, марљивом раду и одржавању обећања. Уз такав однос и видљиве резултате рада, наши суграђани су уверени да смо на исправном путу напретка. Оваквим активностима, чукарички напредњаци сваког викенда показују да су спремни да саслушају своје комшије, организујући инфо пултове у бројним насељима на територији наше општине.

Разговори са нашим суграђанима су вишеструко корисни, јер су предлози и сугестије које они том приликом излажу смернице за наш даљи рад. Ово је разлог што су ативисти ОО СНС Чукарица и овог викенда били уз своје суседе на бројним штандовима које су организовали месни одбори.

Инфо пултове су посетили потпредседница ОО СНС Чукарица Весна Јокановић и члан ГО СНС Срђан Коларић, који су у разговору са грађанима поручили да је политика Српске напредне странке таква да на првом месту будемо сервис грађана.