Вести

ИЗАБРАН НОВИ ПРЕДСЕДНИК ОО СНС ЧУКАРИЦА

На изборној скупштини Општинског одбора СНС Чукарица која је данас одржана у великој сали Културног центра, једногласно је за председника изабран досадашњи повереник Раде Петровић.

Преко 200 делегата подржало је предлог да за председника ОО буде изабран Раде Петровић, за секретара Никола Аритоновић, док су за потпредседнике изабрани Владимир Орлић, Александар Трифуновић, Бранислав Ћелић и Дејан Вукотић.

Потпредседник Главног одбора СНС Владимир Орлић честитао је свим колегама на избору и додао да морамо радити све пуним срцем како би резултати били успешни. Новоизабрани председник обратио се присутнима и истакао да ће се трудити да у даљем раду оправда указано поверење.

„Сада као поново изабрани председник ОО СНС, што за мене представља велику част и признање. Наравно и обавезу, јер се налазимо пред новом фазом партијског рада, ништа мање важном од оних из претходних осам година у којима сам предводио ову организацију вредних и преданих људи. Подсетио бих само да смо у тих осам година имали шест изборних циклуса и један референдум и да смо сваки пут постигли врло запажене резултате. Резултате за добро Чукарице, Београда и целе Србије коју успешно предводи наш председник Александар Вучић. Пошто добро познајем чланство СНС на Чукарици, уверен сам да ће рад наше организације и даље бити запажен. У борби против корупције и криминала, за здрав економски развој, за нова радна места, за уређенију општину, за интересе главног града и наше лепе Србије. Још једном се захваљујем на указаном поверењу и обећавам предан рад у складу са смерницама наше партије и нашег председника“, рекао је Петровић.