Вести

КАНДИДАТКИЊА НА ЛИСТИ "АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - ЗАЈЕДНО МОЖЕМО СВЕ" АНА БРНАБИЋ У РАЗГОВОРУ СА ГРАЂАНИМА СРЕМЧИЦЕ

Са грађанима Сремчице данас је разговарала кандидаткиња на листи „Александар Вучић-Заједно можемо све” Ана Брнабић, која је окупљеним грађанима поручила да се труди да стигне до сваког грађанина и да представи све оно што је урађено.

Све ово што смо изградили, изградили смо заједно, изградили смо захваљујући пре свега вама и вашој подршци. Зато што сте ви веровали да можемо да променимо ствари у Србији и да једина граница јесу само наши снови, истакла је Ана Брнабић и додала да су трећег априла најважнији избори до сада.

Морамо да обезбедимо да нашу земљу воде паметни, искусни, озбиљни и одговорни људи, а то је пре свега Александар Вучић. Не смемо у овом тренутку да се играмо са тим ко ће нас водити кроз овако кризна времена, нагласила је Брнабић.

Ми не верујемо у политику празних прича, лепих прича, филозофије, ми верујемо у резултате, план и програм. Ми смо овде у служби грађана, функције нису најважније, важно је да сваки дан успемо да урадимо нешто, од најмање ствари као што је дечије игралиште до највеће ствари као што је Клинички центар. Да сваки дан нешто у нашој земљи променимо на боље, рекла је Брнабић.

Према речима Ане Брнабић трећег априла бирамо између тога да ли желимо да се вратимо у прошлост или желимо да наставимо да идемо у будућност, да ли желимо оне чији је план и програм рушење или желимо оне који граде. Ја мислим да ће пристојна Србија поново победити и да ће победити убедљивије него икада до сада. Идемо до победе трећег априла, убедљиве победе на свим нивоима, закључила је Брнабић.