Вести

КОЛАРИЋ СА ГРАЂАНИМА БАНОВОГ БРДА

Председник општине Чукарица Срђан Коларић и члан Општинског већа задужен за саобраћај, водоводну и канализациону мрежу и ванредне ситуације Жељко Рабљеновић разговарали су вечерас са грађанима Бановог брда на састанку МО СНС Фића.

Председник општине Чукарица Срђан Коларић је информисао присутне о бројним пројектима које је општина Чукарица спровела у претходном периоду, истичући да је акценат стављен на равномеран развој свих делова Чукарице.

Након обраћања председника општине Чукарица присутни су упутили низ питања, од којих се највише њих односило на изградњу канализационе мреже у улицама Мирка Поштића, Јана Колара, Богољуба Чукића, Чамџијине и Чукаричке.

Коларић је истакао да је општина Чукарица покренула иницијативу код ЈКП „Београдски водовод и канализација" како би се нашло решење уређења канализационе мреже за ових пет улица и најавио да на пролеће крећу радови у Улици Богољуба Чукића. Са Дирекцијом за грађевинско земљиште и изградњу Београда је договорена израда планске документације и добијање грађевиснке дозволе за преостале четири улице.

Како би се проблем који већ пет деценија мучи станаре ових пет улица што пре решио, договорен је за следећу недељу састанак представницика грађана и општине са представницима ЈКП „Београдски водовод и канализација".