Вести

КОМШИЈСКА СОЛИДАРНОСТ НА ЧУКАРИЦИ

Више од две недеље од како је Српска напредна странка покренула акцију „Помозимо комшији“, активисти ОО СНС Чукарица свакодневно показују своју хуманост и солидарност помажући комшијама којима је помоћ неопходна.

Активисти МО Фића и МО Чукарички добровољац провели су недељно преподне обилазећи своје старије комшије. Госпођа Мирослава Смрзлић, која је лошијег социјалног статуса, приликом претходне посете наших активиста је затражила помоћ у вађењу личних докумената, који су јој изашли у сусрет и помогли да извади нову личну карту. Такође су посетили и госпођу Даницу Гојковић, која се отежано креће и снабдели је основним животним намирницама.

У заједничкој акцији МО Голф, МО Кошутњак и МО Баново брдо очишћен је прилаз МЗ „Благоје Паровић“ од блата које се створило после отапања снега, како би се спречило клизање и обезбедио сигуран приступ пензионерима и осталим грађанима просторијама месне заједнице.

И простор око МЗ „Бреза 13“ очишћен је захваљујући активистима са МО Виногради 1 и 2, који су са много ентузијазма и радног елана уредили ову локацију.

Вредни активисти МО Сремчица 2 уређивали су пешачку зону од окретнице аутобуске линије 511 до Ибарске магистрале, где је после отапања снежног покривача било потребно уклонити суво лишће и смеће. Грађани Сремчице сада могу да шетају и рекреирају се у здравом и безбедном окружењу.