Вести

КОМУНИКАЦИЈА СА ГРАЂАНИМА КАО ЈЕДНО ОД ОБЕЛЕЖЈА РАДА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ

Најбољи начин да се упознамо са проблемима са којима се сусрећу наши суграђани и помоћ при благовременом решавању истих је директна комуникација. Грађани цене пут напретка којим се Србија креће последњих година и имају поверења да са нашим активистима поделе своје бриге, конструктивне идеје и предлоге. Наш задатак је да покушамо да у што краћем року дођемо до решења тих проблема и наставимо да заједно напредујемо на свим пољима.

Током протекле недеље штандове су одржали месни одбори „Михајловац“, „Кошутњак“, „Баново брдо“, „Фића“, „Драги“, „Чукарички Добровољац“, „Чукаричка падина“, „Репиште“, „Јулино брдо“, „Старо Жарково 1“, „Старо Жарково 2“, „Спортски центар“, „Виногради 1“ „Виногради 2“, „Церак 1“, „Церак 2“, „Беле воде“, „Горица“, „ДТВ Партизан“, „Рупчине“, „Нови Железник“, „Стари Железник 1“, „Стари Железник 2“, „Сремчица 1“, „Сремчица 2“, „Умка“, „Рушањ“, „Велика Моштаница“ и „Остружница“.

Са грађанима су разговарали и потпредседници ОО СНС Чукарица Весна Јокановић и Бранислав Ћелић и чланови ОО СНС Чукарица Милан Раонић и Вук Јанковић.